1.12.1 Sound issues?

Request/Answer help topics.
Post Reply
User avatar
SuperLongCat
Posts: 27
x 13
x 9

1.12.1 Sound issues?

Post by SuperLongCat » Sun Feb 14, 2021 7:41 am

Is this normal?

Basically, my 1.12.1 client which I installed from actual cd's, and patches doesn't play all the sound effects with parties, or bots etc.. it sounds empty, and most sounds don't come through. 2.4.3, and 3.3.5a work fine. Anything I can do to fix this? I've even tried clients that others posted on the net. Same issue.

Help?



Lazaro6892
Posts: 17
x 3
x 4

Re: 1.12.1 Sound issues?

Post by Lazaro6892 » Sun Feb 14, 2021 8:09 am

Hello, that problem also happens to me, for example in one when you are in a raid, many avilities stop listening or other sounds that work stop working, it is quite unpleasant that vanilla there is a patch folder called sound repair for vanilla and I tried look to give it to you but nothing maybe you run with luck and you help me too. a greeting

Lazaro6892
Posts: 17
x 3
x 4

Re: 1.12.1 Sound issues?

Post by Lazaro6892 » Sun Feb 14, 2021 8:10 am

it's your lucky day https://github.com/Doctorbeefy/Wow.exe- ... p?raw=true

its due to lack of sound channels in the vanilla client.

i think there is a edited file or exe possibly to fix it

edit: there is a link in this thread to a 256 channel exe

User avatar
SuperLongCat
Posts: 27
x 13
x 9

Re: 1.12.1 Sound issues?

Post by SuperLongCat » Sun Feb 14, 2021 8:14 am

omg ty SO damn much.. WOW :D

User avatar
SuperLongCat
Posts: 27
x 13
x 9

Re: 1.12.1 Sound issues?

Post by SuperLongCat » Sun Feb 14, 2021 8:25 am

Yeah man, this is 100x better. fixed it right up. Amazing. you made my night bro. Wasn't even sure I'd get a reply. Been something I've been meaning to ask for a while now, but never got around to it. This really cleaned up vanilla.

Lazaro6892
Posts: 17
x 3
x 4

Re: 1.12.1 Sound issues?

Post by Lazaro6892 » Sun Feb 14, 2021 9:17 am

:)

Post Reply