Monster Hunter Rise v3.0

Post Reply
User avatar
conan513
Site Admin
Posts: 139
Location: Hungary
x 33
Conan’s avatar
Offline

Monster Hunter Rise v3.0

Post by conan513 » Sat May 29, 2021 12:33 am

Another Ryujinx Nintendo Switch emulator repack, but this time it is for Monster Hunter Rise.
Download, run and smile.

Included:
- Monster Hunter Rise v3.0
- 56 DLC
- Ryujinx LDN 2.3
- Custom launcher to start the game instantly

How to run:
1. Download the package
2. Extract anywhere
3. Start the game with MHRise_Launcher.exe

Lobby host fix:
Check the "Disable P2P...." checkbox.
Image

Download

Here is my first large monster hunt:



User avatar
Batsu
Posts: 1
x 1

Re: Monster Hunter Rise v3.0

Post by Batsu » Sat May 29, 2021 12:02 pm

after creating my character when I start the game the emulator closes

User avatar
conan513
Site Admin
Posts: 139
Location: Hungary
x 33
Conan’s avatar
Offline

Re: Monster Hunter Rise v3.0

Post by conan513 » Sat May 29, 2021 1:56 pm

Batsu wrote:
Sat May 29, 2021 12:02 pm
after creating my character when I start the game the emulator closes
intel, amd, nvidia gpu?

User avatar
Batsu
Posts: 1
x 1

Re: Monster Hunter Rise v3.0

Post by Batsu » Sat May 29, 2021 4:43 pm

conan513 wrote:
> [quote=Batsu post_id=2252 time=1622289750 user_id=98]
> after creating my character when I start the game the emulator closes
> [/quote]
>
> intel, amd, nvidia gpu?
Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
RAM 28,0 GB
GTX 1050ti 4G

User avatar
conan513
Site Admin
Posts: 139
Location: Hungary
x 33
Conan’s avatar
Offline

Re: Monster Hunter Rise v3.0

Post by conan513 » Sun May 30, 2021 6:17 am

Batsu wrote:
Sat May 29, 2021 4:43 pm
conan513 wrote:
>
Batsu wrote:
Sat May 29, 2021 12:02 pm
> after creating my character when I start the game the emulator closes
>
>
> intel, amd, nvidia gpu?
Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz
RAM 28,0 GB
GTX 1050ti 4G
hmm weird
it has to work
try to search on google or ask about this on ryujinx discord server

Atraxian
Posts: 3

Re: Monster Hunter Rise v3.0

Post by Atraxian » Fri Jun 04, 2021 4:37 am

If I start the emulator from the launcher it auto-closes after a few seconds, but if I start the emulator from its executable and load the game manually it works pretty well, apart may be from longer than usual loading times (compared to the previous version, at least).

Running it on:
OS: Windows 10
CPU: i5-9600KF 3.7GHz
GPU: GTX 950 (still waiting for a 3080 for the upgrade T_T )
RAM: 16GB

Post Reply